Let's Confetti op locatie? 

Wil je Let's Confetti op locatie? 

Je kunt Let's Confetti inhuren voor kinderfeestjes, events, bruiloften, what else? Heb je een tof idee en zou ik je kunnen helpen?

Stuur me vrijblijvend een e-mail en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!  

Wie is Let's Confetti?

Mijn naam is Anneloes, op een dag bedacht ik Let's Confetti. Een feestelijke en vrolijke naam voor mijn bedrijf. Typerend aan mij is dat ik altijd honderd-en-één ideeën tegelijk heb en ik ze het liefste allemaal wil uitvoeren. Uiteraard heb ik moeten kiezen, het begin is er! Geen idee wat er nog allemaal op mijn pad gaat komen, maar ik kijk er naar uit! 

Wist je dat? 

Oorspronkelijk waren confetti snoepjes, die in Italië bij bruiloften aan de gasten uitgedeeld werden. De letterlijke vertaling uit het Italiaans is dan ook "suikerwaren". Traditioneel ontving iedere gast op een bruiloft vijf confetti, deze stonden symbool voor gezondheid, welvaart, geluk, vruchtbaarheid en een lang leven.