Flowerbox

Bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemingen, gratis verzending

Standaard verzending 1 - 3 Werkdagen

De Let's Confetti Flowerbox is hèt ideale cadeau om iemand te verrassen met iets origineels. Wij maken deze mooie bos ballonbloemen van 12 stuks en verpakken deze zorgvuldig. De kleuren zullen gelijk zijn aan de foto. Goed om te weten: dit product kan NIET retour! 
Pas het verzendadres aan tijdens het bestellen en de flowerbox gaat regelrecht naar de persoon die jij de flowerbox stuurt! 

Extra informatie

Bestel je de Let's Confetti Flowerbox dan kun je deze direct versturen naar de persoon die wilt gaan verrassen. Wil je er een persoonlijke boodschap aan toevoegen? Stuur dan een opmerking mee met jouw bestelling & het adres waar de bestelling naartoe verstuurd mag worden. Je kunt ook een mailtje naar [email protected] of via het contactformulier een berichtje sturen. 
De Flowerbox wordt binnen 3 werkdagen opgestuurd. 

Goed om te weten

Created with Sketch.

De ballonbloemen kunnen best tegen een stootje, maar ze kunnen niet zo goed tegen warmte. Zet deze bloemen dus nooit tegen de kachel of op de vloerverwarming en leg ze ook niet in de volle zon. 

Wil je liever andere kleuren bestellen? Neem gerust contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected]